Adres

Reeweg 2, 4417 PB Vlake

Treatment


Afgelopen weken heb ik opgetreden met de toneel groep van “Ons Boeregoed”. Dat betekende voor mij veel gebruik van synthetische haarlak om zo mijn haren stevig te laten zitten.

Het is voor mij weer duidelijk waarom ik dit zo min mogelijk wil gebruiken. Mijn hoofdhuid was super geïrriteerd en uitgedroogd en mijn haren droog en dof.

Om dit te verhelpen heb ik mijn hoofdhuid en haren eens goed onderhanden genomen met een treatment.

Allereerst ben ik begonnen met mijn hoofdhuid in te smeren met de Zenz Organic 99 Deep Wood Oil Treatment. Nadat ik het goed heb door gemasseerd heb ik ook nog een aantal pompjes over mijn haar verdeeld.

De Zenz Organic 99 Deep Wood Oil Treatment geeft kracht aan het haar, de hoofdhuid en de haarzakjes. Deze olie is speciaal voor de gevoelige huid met roos, droogheid en jeuk. De olie heeft een mengsel van avocado olie en abrikozen pit olie met de etherische oliën patchouli, cederhout, mirre, bergamot, geranium en lavendel.

Ik heb dit 30 minuten in laten werken.

Vervolgens heb ik de Terre de Couleur Balancing Detox-Mask over mijn lengte en punten aangebracht zodat alle product resten goed gereinigd zou worden. De olie zit er dus nog onder.

Deze detox bevat witte en groene klei en heeft een diep reinigende werking. Er zit zonnebloem olie en calendula olie in om de hoofdhuid te kalmeren.

Dit heb ik nog 20 minuten in laten werken.

Tijdens deze inwerktijd heb ik ook nog een gezicht scrub aangebracht van Calypso om ook mijn gezicht diep te reinigen. Nadat ik het met een kwast heb aangebracht heb ik het product goed in mijn huid gemasseerd en 15 minuten laten inwerken. Vervolgens met alleen water afgespoeld.

Na de inwerktijd heb ik alles uitgespoeld en mijn haren 2 keer gewassen met de Rodolphe & Co Moisturizing shampoo. En vervolgens een behandeling van Marlie Bio Nutri Mask. Deze heb ik een minuut of 10 in laten werken. Daarna alles goed uitgespoeld en ben ik even gaan ontspannen in een overheerlijk bad. Tijdens het bad heb ik de Zenz Organic 97 Pure Oil Treatment op mijn gezicht laten inwerken om het extra te voeden.

Na het bad heb ik mijn haarschubben goed gesloten met de Marlie Bio Pulp Leave-in en mijn haren droog gemaakt en in model geföhnd.

Tada weer heerlijk fris en glanzend haar en mijn gezicht voelt als een baby huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Post