Wat klanten over ons zeggen

Anja: Heel erg fijn. Ivm psoriasis geen irritatie op de hoofdhuid ! Door de speciale producten , die daarvoor gebruikt zijn , eindelijk geen jeuk! Mijn haar voelt ook heel zacht aan!

Marianne: Janine neemt de tijd voor je.. Geeft goed advies. Ben superblij met mijn gekleurde haar! Top!

Elseliene: Hé Janine, In oktober ben ik bij je geweest voor de eerste keer, en gaf ik aan dat ik niet wist wat ik met m’n haar aan moest. (Krullen & pluizig haar). Je gaf me hele goede tips & ik kocht je shampoo & haar masker. En daar wil ik je voor bedanken! Sinds dien kan ik mijn haar al veel beter stijlen. & zit er net iets meer volume in. Van altijd mijn haar in een knotje op het hoofd, nu regelmatig lekker los haar. Ik ben benieuwd naar de volgende kappers afspraak.
Diane: Super leuk team, en mijn haar ziet er gezonder uit door de natuurlijke producten.

Linda: Super kapster! Knipt mijn haar geweldig netjes in model, heel professioneel… En het is intussen reuze gezellig onder het genot van een lekker bakje koffie! Janine.. je bent een topper!! 🙂

Mineke: Was fijn weer door Rowenna te worden geknipt. Ben blij met mijn kapsel. Goede communicatie vooraf en heel prettige ontvangst bij bezoek! Kom graag weer terug.

Anneleen: Super fijne ervaring!

Iris: Vanmorgen mijn krullen laten knippen. En wauw het zit echt heel mooi in model. Ze gaf eerlijke informatie wat ik persoonlijk erg fijn vind, ze denkt mee welk kapsel er het beste bij je gezicht past. En dat is te zien aan mijn haar. Fijn om te weten dat er een kapper in de buurt zit waar wij krullenbollen bij terecht kunnen. Dus voor elke krullenbol die nog zoekende is. Janine’s Hairstyling kan je vast veder helpen

Heleen: Prima, echt een goede kapster

Nel: Prima geknipt zeer tevreden En prima ontvangst

Miranda: Fijne behandeling. Deskundig advies.

Anne: Fijne kapster met veel ervaring. Geeft goed en eerlijk advies

Mariette: Een heerlijk momentje voor mezelf met een heel mooi resultaat. Heel fijn al die kennis en producten die beter voor het milieu zijn. Ik word vaste klant!

Ria: Leuk kleinschalige salon met goede service en helemaal van deze tijd.

Melissa: Super goede kapster. Geeft eerlijk haar mening en denkt met je mee. Erg professioneel en weet heel veel blijft ook zichzelf ontwikkelen door cursussen te volgen en niet onbelangrijk is het ook gezellig. Ik kom er graag. Zeker aan te raden! Vandaag van een warme bruin tint naar een mooie as bruine kleur gegaan. Super blij mee!

Fleur: Heel fijn! Leuke en lieve kapster. Legt goed uit wat ze doet en welke producten ze gebruikt.

Przemek: Prima kapsalon, ik word zeker een vaste klant!

Carolien: Eindelijk zitten m’n krullen goed, ik ben blij dat ik de stap heb gezet om Janine m’n krullen te laten knippen.

Anne: Erg fijn. Heeft goed tips

Romy: Een hele fijne behandeling . Zeer tevreden over me haar . Ook fijn vind ik dat het allemaal eco friendly is. Is voor mij erg belangerijk. De kapster is ook erg vriendelijk. Dus voor mij een fijne kappersafspraak.

Dick: Erg prettig geholpen, ga zo door.

Edith: Enorme vriendelijke professionele kapper. Kom er met veel plezier al heel veel jaren en beveel haar zeker aan. Heeft altijd een vriendelijk woord en een lekkere bak koffie.

Gerda: het was gezellig en mijn haar zit top tot de volgende keer

Manon: Professionele kapster! Ze is actief in het volgen van cursussen zodat ze zichzelf blijft ontwikkelen. Ik vind het altijd een fijn verwenmoment voor mijzelf en krijg daarna vaak complimenten van mensen over mijn haar.

Anne: Zeer positief! Het is nu even wennen met m’n nieuwe krullenkapsel, maar het is zeker goed geknipt en er is goed geadviseerd, ook hoe ik het zelf kan stijlen. Ik vond het ook fijn dat er een spiegel stond, zodat ik zelf mee kon kijken met het ter plaatse stijlen van m’n haar.

Heleen: Kwaliteit en deskundigheid in een bijzonder gastvrije kapsalon. Vooral zo doorgaan, alleen maar lof!!!

Marjolein: Fijne kapster; ze neemt de tijd voor jou als klant, geeft waardevolle tips en adviezen en zorgt ervoor dat je stralend de deur uitloopt met een kapsel dat er voor langere periode goed uitziet!

Mariska:  Fijne kapsalon met erg bekwame gezellige kapsters. Ik kom zeker terug. Muffin heb ik overgeslagen ivm de koolhydraten maar de thee was heerlijk.

Eline: Al jaren laat ik mijn haren knippen en verven bij Janine’s Hairstyling. Janine luistert goed naar je wensen en zal nooit een centimeter te veel afknippen. Als je eens iets anders wilt en het lastig vindt om te bedenken wat leuk bij je staat denkt Janine met je mee. Van een subtiele verandering tot een prachtige metamorfose! Janine heeft een mooie salon waar je je gelijk welkom voelt. Janine is bekend en getraind met de laatste trends en gaat altijd met veel enthousiasme aan de slag met je. Na mijn bezoek aan Janine’s Hairstyling vliegen de complimentjes mij om de oren.

Oksana: Bedankt Janine voor het toffe kapsel, ze is een professional in haar vak!

Marit: Super fijne ervaring bij deze kapper. Deze kapper neemt uitgebreid de tijd voor je. Kijkt goed wat krullend haar nodig heeft. Eerste een goede kniptechniek en daarna de juiste Styling en producten.
Erg blij met het resultaat.

Fanny: Super kapster! Kom er al jaren en ben altijd erg tevreden. Heel ervaren, ze volgt veel cursussen en dat merk je ook. Ik heb niet het makkelijkste haar en als het resultaat van het verven een keertje niet helemaal is zoals bedoeld dan wordt het ook gelijk opgelost. Ze denkt altijd met je mee en heeft ook altijd hele goede adviezen. Ik koop er verder ook veel natuurlijke haarproducten en de kwaliteit van mijn haar is daardoor aanzienlijk verbeterd! Verder een hele ontspannen sfeer met een lekker bakje koffie of soms zelfs een wijntje tijdens het wachten, het kan allemaal!

Steffi: Dit is de ideale krullenkapper! Janine weet echt waar ze mee bezig is. Ze kijkt echt naar jou haar structuur en denkt mee over hoe je het tofste de deur uit kan lopen. Ze maag gebruik van eco producten en Infused Colors (plantenkleur). Dit is 100% plantaardig. De perfecte keus dus! Sinds ik bij Janine naar de kapper gaat, is mijn haar een stuk gezonder en zit het perfect.