Krullen

Krullen behandelen is echt een vak apart.
Krullen vragen een andere aanpak dan andere behandelingen.
Bij krullen knippen wordt er een speciale techniek in het haar geknipt waardoor de krullen lekkerder vallen. Wij gebruiken verschillende technieken doordat we al meerdere cursussen gevolgd hebben. We kijken wat nodig is bij jouw wensen en jouw type haar en passen daar de techniek op aan. Ook qua verzorging hebben krullen klanten andere producten nodig. Krullen zijn van nature droger en hebben daarom intensief verzorgende producten nodig. Ervaring leert dat elke krullen klant een andere verzorging en styling routine nodig heeft. Bij krullen is het belangrijk om de juiste balans te vinden tussen proteïne en vocht. Tijdens de behandeling zullen we een heleboel tips geven maar veel zal je door te doen, ervaren wat het best bij jou past. Het gebruik van eco en/of eco-cg producten is echt aan te bevelen. Eco producten zijn producten op natuurlijke basis. Eco-CG producten bevatten geen siliconen, parabenen, agressieve sulfaten, harde alcoholen en minerale oliën. Deze ingrediënten kunnen je krullen namelijk wat extra uitdrogen, en dan ontstaat er pluis, de nachtmerrie van elke krullie.

Hoe ziet een krullen knip behandeling eruit:
– Jouw wensen worden besproken

– Indien nodig word je haar droog voor geknipt
– Je haar wordt gewassen en verzorgd.
– Na het wassen wordt je haar indien nodig verder in model geknipt.
– Nadat het geknipt is kan het drogen beginnen, er worden er styling producten aangebracht en de krullen worden in model gebracht en worden de krullen gedroogd.
Een krullen knip behandeling duurt tussen de 1,5 en 2 uur voor krultype 2 & 3.

Krullen knippen Basic kort €52,50, half lang €62,50, lang vanaf €72,50

Wij bieden verschillende treatments aan in combinatie met krullen knippen:

Scalp Treatment: De focus tijdens het verzorg moment wordt gelegd om de hoofdhuid een boost te geven. Door middel van een klei behandeling zuiveren we de hoofhuid van afvalstoffen, build-up, talg en omgevingsvuil. Deze behandeling verbeterd de doorbloeding in de hoofdhuid. Indien gewenst kan deze klei behandeling ook op de haren gezet worden om de haren extra te reinigen.

Hair Treatment: Door middel van een olie gaan we de haren een flinke verzorgings boost geven. Deze behandeling geschikt voor beschadigd haar,
en haar wat extra verzorging nodig heeft. In dien gewenst kan deze olie behandeling ook op de hoofdhuid gezet worden om de hoofdhuid extra te voeden.

Welness Treatment: Geniet van pure ontspanning tijdens een hoofdhuid massage. Tijdens deze massage maken we gebruik van een pure planten olie. Deze behandeling verbeterd de doorbloeding in de hoofdhuid en zorgt voor ontspanning in de huid, hoofd en de geest.

Krullen Knippen Special kort €77,50, half lang €87,50, lang vanaf €97,50