Behandelingen

Hieronder kan je lezen wat je bij welke behandeling kan verwachten, ook wordt er een tijdsindicatie gegeven, dit is een schatting, de behandeling kan altijd korter of langer duren.
Prijslijst vind u hier.


Heren Wassen & Knippen, 20-30 min.
Je haar wordt gewassen, heb je liever niet dat het in de salon gewassen wordt? Geen probleem, kom dan wel met gewassen haar naar de salon zodat er wel met schoon haar gewerkt kan worden.
Na het wassen wordt je haar naar wens in model geknipt volgens de nieuwste trends.
Indien nodig wordt het daarna droog geblazen en in model gebracht met de producten die bij jouw wensen aansluiten.

Heren Tondeuze helemaal, 15 min.
Je komt met gewassen haar naar de salon, je haar wordt naar wens helemaal met de tondeuse geschoren. Meestal gebruik ik 2 verschillende lengtes zodat er toch een model gecreëerd wordt.
Speciaal voor mannen is er 1x per maand een mannen opening. Deze Gents-day is elke laatste vrijdag van de maand. Tussen 13.00 en 21.00 is de salon alleen voor mannen geopend.

Dames Wassen & Knippen, 30-45 min.
Je haar wordt gewassen, heb je liever niet dat het in de salon gewassen wordt? Geen probleem, kom dan wel met gewassen haar naar de salon zodat er wel met schoon haar gewerkt kan worden.
Na het wassen wordt je haar naar wens in model geknipt volgens de nieuwste trends.
Je wordt daarna droog geblazen en in model gebracht met de producten die bij je wensen aansluiten.

Dames Wassen & Föhnen, 30 min.
Je haar wordt gewassen en naar keuze verzorgd. Daarna ga ik met behulp van borstels je haar stevig in model föhnen. Als het droog is wordt je kapsel af gewerkt met producten die bij jouw kapsel en wensen horen.

Dames Wassen & Krullen Knippen, 90-120 min.
Je haar wordt gewassen en verzorgd. Na het wassen wordt je haar naar wens in model geknipt volgens een techniek die speciaal voor krullen is. Afhankelijk van het gewenste resultaat kan het voorkomen dat er eerst globaal een nieuw model in het haar geknipt moet worden. Daarna ga ik over op de krullenknip techniek.
Nog meer over krullen leest u hier.

Kinderen Knippen 0-10 jaar, 15-25 min.
Kinderen vinden wassen in de salon vaak niet fijn. Kom met gewassen haar naar de salon zodat er wel met schoon haar gewerkt kan worden.
Afhankelijk hoe het kindje reageert op alle indrukken zal er zoveel mogelijk geprobeerd worden om het gewenste kapsel te creëren. Kinderen tot 2 jaar vinden een tondeuse vaak nog eng, ik raad dit dan vaak ook af zodat naar de kapper gaan leuk wordt. Indien nodig wordt het daarna droog geblazen en in model gebracht met de producten die bij het kapsel van je kindje passen.

Masker, 5-10 min.
Na het wassen is het gebruik maken van een extra verzorging aan te raden. Deze intensieve verzorging wordt het masker aangebracht, en mag afhankelijk van de poreusiteit van het haar even intrekken.

Hoofdmassage, 30 min.
Wanneer je toe bent aan een beetje ontspanning kan je ervoor kiezen om een hoofdmassage te boeken. In combinatie van natuurlijke producten en acupressuur massage is dit een heerlijk relax moment.

Salon Treatment Herstelbehandeling, 20 min.
Als je haar beschadigd is kan je kiezen voor deze behandeling. Deze behandeling hersteld je haar van binnen uit, en daarna voelt het weer zacht aan. Het kan zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn voor het gewenste resultaat behaald is.

Aromatherapie, 30 – 45 min.
Behandeling Aromatherapie duurt de 1e keer ongeveer 45 minuten, incl telefonische intake. vervolgbehandelingen kosten ongeveer 30 minuten tijd.

Wassen & Watergolf 45-60 min.
Je haar wordt gewassen en naar keuze verzorgd. Daarna worden er rollers in het haar gedraaid en wordt dit onder de droogkap gedroogd. Als het droog is wordt je kapsel opgekamt en afgewerkt met producten die bij jouw kapsel en wensen horen.

Steilen of Krullen, 30 min.
Een feestje of gewoon zomaar… Wil je eens een keer steil haar proberen? Of kies je liever voor mooie krullen met de krultang?

Vlechten, 30 min.
Vlechten zijn er in allerlei soorten en maten, bijna niets is onmogelijk. Ook kan er nephaar toegevoegd worden zodat het langer wordt, of een leuk kleur effect. Ik heb altijd verschillende kleuren op voorraad maar heb je speciale wensen, dan moet dit besteld worden.

Opsteken, 60 min.
Je haar wordt eerst bewerkt met een krultang of carmenset, daarna wordt het mooi opgestoken. Het is aan te raden om plaatjes mee te nemen zodat ik kan zien wat je leuk vindt.

Quick Hair-Up-Do, 30 min.
Een quick hair up-do is een snelle en nonchalantere versie van opsteken.

Kleuren, vanaf 90 min
We beginnen een kleurbehandeling met de gewenste kleur te bespreken, ik zal je eerlijk vertellen wat mogelijk is en wat bij je past. Het mooiste, natuurlijkste effect krijg je door verschillende kleuren en technieken te combineren. Ook krijg je advies over de verzorging van je haar en welke producten hierbij passen. Daarna worden de kleur recepten klaar gemaakt en op je haar aangebracht. Na de inwerktijd word je haar eerst uitgespoeld, daarna gewassen met een shampoo die het chemische proces afsluit, daarna wordt het wassen nog een keer herhaald met de shampoo die jij nodig hebt voor jouw haar. Het haar wordt altijd afgesloten met een conditioner. Dit kan in de vorm van een snelle lichte conditioner, een intensief verzorgend masker of een leave-in product. Een conditionerend product is heel belangrijk om de haarschubben te sluiten, hierdoor is je haar beschermd tegen invloeden van buitenaf.
Alles over Kleuren lees je hier.

Eco Kleuren, vanaf 120 min
We beginnen een kleurbehandeling met de gewenste kleur te bespreken, ik zal je eerlijk vertellen wat mogelijk is en wat bij je past. Het mooiste, natuurlijkste effect krijg je door verschillende kleuren en technieken te combineren. Ook krijg je advies over de verzorging van je haar en welke producten hierbij passen. Daarna wordt eerst je haar gewassen, zodat er op schoon haar gewerkt wordt. Dit is bij eco kleuringen heel belangrijk omdat anders de kleur niet goed aan je haar kan hechten. Kom je voor de 1e keer voor een eco kleuring dan wordt er eerst een d-tox behandeling gedaan. Deze ontgiftings kuur haalt zoveel mogelijk negatieve stoffen uit je haar zoals siliconen en andere restjes van chemische producten. Het is aan te raden om daarna de natuurlijke producten te gebruiken zodat de D-Tox kuur maar eenmalig nodig is.
Hier vindt je alle informatie over Eco Kleuringen.