Behandelingen

Hieronder kan je lezen wat je bij welke behandeling kan verwachten, ook wordt er een tijdsindicatie gegeven, dit is een schatting, de behandeling kan altijd korter of langer duren.
Prijslijst vind u hier.


Heren Knippen, 20-30 min.
Je haar wordt gewassen, heb je liever niet dat het in de salon gewassen wordt? Geen probleem, kom dan wel met gewassen haar naar de salon zodat er wel met schoon haar gewerkt kan worden.
Na het wassen wordt je haar naar wens in model geknipt volgens de nieuwste trends.
Indien nodig wordt het daarna droog geblazen en in model gebracht met de producten die bij jouw wensen aansluiten.
Heren Tondeuze helemaal, 15 min.
Je komt met gewassen haar naar de salon, je haar wordt naar wens helemaal met de tondeuse geschoren. Meestal gebruiken we 2 verschillende lengtes zodat er toch een model gecreëerd wordt.

Dames Knippen, 30-45 min.
Je haar wordt gewassen, heb je liever niet dat het in de salon gewassen wordt? Geen probleem, kom dan wel met gewassen haar naar de salon zodat er wel met schoon haar gewerkt kan worden.
Na het wassen wordt je haar naar wens in model geknipt volgens de nieuwste trends.
Je wordt daarna globaal droog geblazen.
Liever je haar in model geföhnd, dat kan natuurlijk ook. Je haar zit dan steviger en is mooi gepolijst. Het haar polijsten zorgt voor glans. Een föhn behandeling duurt ongeveer 30 tot 45 minuten.

Krullen Knippen, 90-120 min.
Je haar wordt gewassen en verzorgd. Na het wassen wordt je haar naar wens in model geknipt volgens een techniek die speciaal voor krullen is. Bij alle behandelingen krijg je advies welke producten het beste aansluiten op jouw krullen. Geadviseerde producten zijn in de salon te koop.
Wij werken met eco en eco-cg producten omdat dit het beste is voor je krullen en voor je hoofdhuid.
Nog meer over krullen leest u hier.

Kleuren, vanaf 120 min
We beginnen een kleurbehandeling met de gewenste kleur te bespreken, wij zullen je eerlijk vertellen wat mogelijk is en wat bij je past. Het mooiste, natuurlijkste effect krijg je door verschillende kleuren en technieken te combineren. Ook krijg je advies over de verzorging van je haar en welke producten hierbij passen. Daarna wordt eerst je haar gewassen, zodat er op schoon haar gewerkt wordt. Dit is bij eco kleuringen heel belangrijk omdat anders de kleur niet goed aan je haar kan hechten. Kom je voor de 1e keer voor een eco kleuring dan is het aan te raden om eerst een d-tox behandeling te doen. Deze ontgiftings kuur haalt zoveel mogelijk negatieve stoffen uit je haar zoals siliconen en andere restjes van chemische producten. Het is aan te raden om daarna de natuurlijke producten te gebruiken.
Hier vindt je alle informatie over Eco Kleuringen.