Behandelingen

Hieronder kan je lezen wat je bij welke behandeling kan verwachten, ook wordt er een tijdsindicatie gegeven, dit is een schatting, de behandeling kan altijd korter of langer duren.
Prijslijst vind u hier.


Knippen, 30-60 min.
Je haar wordt gewassen, heb je liever niet dat het in de salon gewassen wordt? Geen probleem, kom dan wel met gewassen haar naar de salon zodat er wel met schoon haar gewerkt kan worden. Na het wassen wordt je haar naar wens in model geknipt volgens de nieuwste trends.
Indien nodig wordt het daarna droog geblazen en in model gebracht met de producten die bij jouw wensen aansluiten.
Liever je haar in model geföhnd, dat kan natuurlijk ook. Je haar zit dan steviger en is mooi gepolijst. Het haar polijsten zorgt voor glans.

Knippen & Opscheren €27,50 – Knippen €32,50 – Knippen & Föhnen vanaf €49,50

Krullen Knippen, 90-120 min.
Je wensen worden besproken en we leggen je uit hoe wij werken. Je haar wordt indien nodig droog voor geknipt. Daarna wordt je haar gewassen en verzorgd. Na het wassen wordt je haar indien nodig verder in model geknipt. Wij gebruiken tijdens het knippen een techniek die speciaal voor krullen is, wij hebben verschillende technieken geleerd en bepalen in de stoel wat op dat moment nodig is en wat bij jouw haar het beste aansluit. Bij alle behandelingen krijg je advies welke producten het beste aansluiten op jouw krullen. Geadviseerde producten zijn in de salon te koop. Wij werken met eco en eco-cg producten omdat dit het beste is voor je krullen en voor je hoofdhuid. Kijk ook eens naar het krullen knippen incl een boost. Nog meer over krullen leest u hier.

Krullen knippen kort €52,50, half lang €62,50, lang vanaf €72,50


Kleuren, vanaf 120 min
We beginnen een kleurbehandeling met de gewenste kleur te bespreken, wij zullen je eerlijk vertellen wat mogelijk is en wat bij je past. Het mooiste, natuurlijkste effect krijg je door verschillende kleuren en technieken te combineren. Ook krijg je advies over de verzorging van je haar en welke producten hierbij passen. Daarna wordt eerst je haar gewassen, zodat er op schoon haar gewerkt wordt. Dit is bij eco kleuringen heel belangrijk omdat anders de kleur niet goed aan je haar kan hechten. Kom je voor de 1e keer voor een eco kleuring dan is het aan te raden om eerst een d-tox behandeling te doen. Deze ontgiftings kuur haalt zoveel mogelijk negatieve stoffen uit je haar zoals siliconen en andere restjes van chemische producten. Het is aan te raden om daarna de natuurlijke producten te gebruiken.
Hier vindt je alle informatie over Eco Kleuringen.

Knippen, Uitgroei en Föhnen vanaf €97,50 Uitgroei & Föhnen vanaf €70

Bruidstyling

Leuk dat je gaat trouwen. Wanneer je interesse hebt om door ons je haar te laten doen is het altijd verstandig om even contact op te nemen of we op jouw trouwdatum beschikbaar zijn. Omdat we nog een gezin hebben beginnen we niet voor 7.00 en doen wij de styling het liefst in onze salon zodat we alle spullen bij de hand hebben.

Nu gaan we een afspraak maken voor een proefkapsel en evt proef make up. Hier trekken we 2,5 a 3 uur de tijd voor uit.

Neem vooral heel veel plaatjes mee van kapsels die jij leuk vind zodat wij een idee hebben wat jij mooi wilt en welke richting je op wilt.

Nadat het kapsel en de make up helemaal naar jou tevredenheid is gemaakt schrijven we alles op wat we gedaan hebben en wat we daarvoor gebruikt hebben zodat we precies hetzelfde kunnen doen op jullie dag.

Wanneer je tevreden bent met je kapsel zetten we jouw trouwdatum definitief vast. Wanneer je het fijn vind kan je nog een extra proefsessie plannen bijv wanneer je nog een keer je trouwjurk gaat passen. Hier rekenen we €50 per keer extra voor.

Omdat het fijn is dat je niet over financiën hoeft na te denken op je trouwdag rekenen we de bruidstyling sessie af na je (laatste) proefsessie.

In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat we er niet samen uitkomen, dan reken je alleen de proefsessie af. €70 voor het haar en €40 voor make up.

Ook is het mogelijk om te combineren met moeder, zus, bruidsmeisje… haar €70 pp, make up €40 pp

Bruidstyling Haar €180 Make-up €125