Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden van Janine’s Hairstyling
Deze voorwaarden gelden voor alle behandelingen bij Janine’s Hairstyling te Vlake.

Janine’s Hairstyling garandeert dat de in de kapsalon uitgevoerde haarbehandelingen voldoen aan eisen van vakbekwaamheid. En maakt daarbij gebruik van degelijke middelen en materialen.

Algemeen
Wanneer er sprake is van een klacht dien je dit direct aan Janine’s Hairstyling te melden. Samen met Janine’s Hairstyling zal er gezocht worden naar een oplossing.
Eventuele schade door een verstoorde hormoonhuishouding, medicijngebruik, stress, zwangerschap, operatieve ingreep, allergische reacties of andere omstandigheden waar Janine’s Hairstyling geen invloed op heeft, welke van invloed kunnen zijn op het kwaliteit van uw eigen haar kan niet verhaald worden op Janine’s Hairstyling.

Afspraken
Mocht je verhinderd zijn voor jouw gemaakte afspraak, vragen wij je dit uiterlijk 48 uur van te voren aan ons kenbaar te maken zodat wij hier rekening mee kunnen houden in onze planning. Bij het niet nakomen van de afspraak zonder af te zeggen wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Garantiebepalingen:
Jij hebt 14 dagen garantie na een behandeling. Deze 14 dagen gaan in op het moment van behandeling. Indien je een klacht hebt, dien je binnen 14 dagen het haar te laten zien. Dit lijkt een korte termijn, maar indien er bij hoge uitzondering iets mis is met het haar, is dit binnen enkele dagen merkbaar.

Alle garantiebepalingen komen te vervallen wanneer:
– Je bij een andere salon bent geweest voor wat voor behandeling dan ook.
– Je geen professionele producten gebruikt hebt.
– Je zelf jouw haar geknipt/gekleurd/gepermanent hebt.
– Je niet de verzorgingsadviezen hebt nageleefd.

Geld terug is nooit een optie, maar Janine’s Hairstyling zal er alles doen om samen met u naar een gepaste oplossing te zoeken.

Janine’s Hairstyling is aangesloten bij de geschillen commissie van de ANKO.