Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden van Janine’s Hairstyling
Deze voorwaarden gelden voor alle behandelingen bij Janine’s Hairstyling te Vlake.

Janine’s Hairstyling garandeert dat de in de kapsalon uitgevoerde haarbehandelingen voldoen aan eisen van vakbekwaamheid. En maakt daarbij gebruik van degelijke middelen en materialen.

Algemeen
Wanneer er sprake is van een klacht dient u dit direct aan Janine’s Hairstyling te melden. Samen met Janine’s Hairstyling zal er gezocht worden naar een oplossing.
Eventuele schade door een verstoorde hormoonhuishouding, medicijngebruik, stress, zwangerschap, operatieve ingreep, allergische reacties of andere omstandigheden waar Janine’s Hairstyling geen invloed op heeft, welke van invloed kunnen zijn op het kwaliteit van uw eigen haar kan niet verhaald worden op Janine’s Hairstyling.

Afspraken
Mocht u verhinderd zijn voor uw gemaakte afspraak, vraag ik u dit uiterlijk 24 uur van te voren aan mij kenbaar te maken zodat ik hier rekening mee kan houden in mijn planning. Bij het niet nakomen van de afspraak zonder af te zeggen wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Garantiebepalingen:
U heeft 14 dagen garantie na een behandeling. Deze 14 dagen gaan in op het moment van behandeling. Indien u een klacht heeft, dient u binnen 14 dagen het haar te laten zien. Dit lijkt een korte termijn, maar indien er bij hoge uitzondering iets mis is met het haar, is dit binnen enkele dagen merkbaar.

Alle garantiebepalingen komen te vervallen wanneer:
– U bij een andere salon bent geweest voor wat voor behandeling dan ook.
– U geen professionele producten gebruikt heeft.
– U zelf uw haar geknipt/gekleurd/gepermanent heeft.
– U niet de verzorgingsadviezen heeft nageleefd.
– U minder hairextensions heeft genomen vanwege de prijs waardoor er geen mooie haarverlenging is ontstaan.

Geld terug is nooit een optie, maar Janine’s Hairstyling zal er alles doen om samen met u naar een gepaste oplossing te zoeken.