Rowenna

Rowenna werkt sinds augustus 2022 bij Janine’s Hairstyling en is een gepassioneerde kapster met meer dan 20 jaar ervaring. Naast haar eigen ervaring is ze door Janine getraind tot krul en kleur specialist zodat alle klanten bij beide kapsters dezelfde kwaliteit ontvangen. Omdat ze helemaal nieuw is in de eco wereld zal ze nog wel eens wat dingen over de producten vragen.

Rowenna is gezellig, spontaan, ontzettend creatief en blinkt uit in haar opsteek en make up kwaliteiten. Maar ook haar kleur en kniptechnieken zijn dik in orde. Naast dat ze een topstyliste is, is ze ook trotse moeder van een tweeling en 2 bonuszoons die ze samen met haar man John heeft.

Rowenna haar motto is “Jou laten stralen met een coupe die bij jouw past”.

Omdat wij het ontzettend belangrijk vinden om op hoog niveau te blijven werken trainen we vaak, op elkaar, op modellen of op locatie bij een georganiseerde training. Wanneer we modellen zoeken zullen we dat delen op onze socials.

Zien we je binnenkort bij ons in de stoel?
De werkdagen van Rowenna zijn woensdag, vrijdag, de 2e zaterdag van de maand en de 1e twee dinsdagen van de maand van 9.00 – 13.00

CV

– Training “Styling & Producten”- Green Hair Distribution olv Milou de Nijs ~ April 2023

– Certificaat “Image Styling voor kapper” – Colourlab olv Judith de Ridder ~ November 2023

– Certificaat “Global Curl Starter”- Global Curl olv Sylvia Wouters ~ November 2023